10.5.2013

Yleiset aktiviteetit

Kielimatkoilla on aktiviteetteja päivittäin, ja ne vaihtelevat paljon, sekä päivittäin että matkakohteittain. Osia aktiviteetteja on lähes jokaisessa kohteessa, mutta osia taas vain yhdessä tai muutamassa.

Useimmissa kohteissa on EF Lounge, joissa yleensä on wii, joitain muita pelejä riippuen kohteesta sekä muutamia läppäreitä. Koneet eivät ole mitään parhaita, mutta kyllä niillä ainakin facebookkiin pääsee vaihtamaan kuulumisia ihmisten kanssa ihan tarpeeksi hyvin. Rantakohteista saattaa myös löytyä EF Beach Club, joka on oikeastaan loungen kaltainen, mutta vain rannalla. Lounget ovat taas yleensä koulussa tai koulun lähistöllä. EF Areenakin löytyy useammista kohteista. Ne ovat jo kaueampana keskustasta ja siellä yleensä pelataan ulkona, esimerkiksi jalkapalloa. EF Discojakin on kaikkialla, ja niistä on jo aikasemmin tehty oma erillinen teksti.

Vähän oudompiakin aktiviteetteja on, kuten leader hunt, jossa liiderit pukeutuvat valeasuihin ja lähtevät kävelemään ympäri kaupunkia. Oppilaiden tehtävänä on löytää ja tunnistaa heidät sekä ottaa kuva heidän kanssaan ja eniten liidereitä löytäneet voittavat. Toisessa aktiviteetissa taas annetaan lista jossa on sanoja tai lauseita, kuten "town's longest hands" ja sinun täytyy ottaa kuva, joka ilmentää vihjettä. Omaperäisimmät kuvat voittavat ja liiderit valitsevat ne.

Muita tavallisia aktiviteetteja on rannalle meneminen, yhdessä syömässä käyminen tai muihin kaupunkeihin meneminen, josta on myös oma tekstinsä aikaisemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti