28.5.2013

Torquayn aktiviteetit

Yleisten aktiviteettien lisäksi Torquayssa on omat aktiviteettinsa. EF Fun Packin voi ostaa ja sen sisällön näkee EFn nettisivuilta tai esitteestä. Jos sitä ei osta, riippuu aivan liideristä saako silloin tehdä mitä haluaa vai joutuuko jonkun toisen ryhmän mukaan johonkin muuhun akyiviteettiin, jossa olet jo saattanut käydä. Esimerkiksi minä kävin jotkut aktiviteetit tuplana.

Yksi aktiviteetti, joka jäi mieleeni hyvin, oli ravustus. Menimme rantaan ja sellaisilla jännillä ongilla koitimme niitä saada, itse kokeilin vain vähän joten en yhtään saanut, mutta monet saivat. Ne ällöttävät ravut sitten kävelivät siellä jalkakäytävällä ja menivät sitten alaspäin tikkusuoraa seinämää takaisin mereen. Myös kerran menimme vain rannalle, jolloin sai uida tai vain istuskella, kuten myös Beach Clubilla joka oli vähän kauempana.

Torquayn vieressä on kaupunki nimeltään Paignton, jossa myös isäntäperheeni oli. Siihen aikaan kun itse olin matkalla, siellä oli useita päiviä kestävä tivoli. Kävimme siellä ja muistaakseni kävimme yhdessä laitteessakin, koska ne olivat paljon laadukkaampia kuin Suomen tivolit. Näimme myös upean ilotulituksen, joten menimme sinne todella hyvään aikaan.

Viimeisenä iltana jokainen ryhmä on omassa porukassaan ja tekee jotain kivaa yhdessä. Meidän ryhmä käveli jonnekkin kukkulalle, jonne toimme nuotion ja olimme sellaisen pienen metsän keskellä. Meillä oli jopa piñata ja oli kyllä todella mukava ilta kokonaisuudessaan, koska ryhmämme oli aika tiivis. Jotkut ryhmät olivat vain jossain tunnin ja lähtivät sitten isäntäperheisiin. Tosin espanjalaiset pitivät omat pitsakekkerinsä, mutta eipä se kauheasti haitannut koska heitä oli vain pari ryhmässämme.

Aktiviteetti, joka jäi hyvin mieleen, oli myös Dartmoorissa käynti. Ajoimme bussilla, olisikohan noin tunnin, ja päädyimme jonnekkin kukkulalle peltojen keskelle ja siellä oli vapaana sellaisia pieniä poneja. Ne olivat todella söpöjä ja sieltä sai ainakin todella hienoja maisemakuvia hevosilla tai ilman, koska kivan näköisiä kallioitakin siellä oli joiden päälle osa kiipesikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti