28.5.2013

Oxfordin aktiviteetit

Kuten muissakin kohteissa, myös Oxfordissa on omat aktiviteettinsa. Meno oli tällä kurssilla vähän vapaampaa kuin Torquayn, joten pystyimme välillä luistamaan aktiviteeteista ja menemään esimerkiksi shoppailemaan, mutta kyllä niihin aktiviteetteihin kannattaa yleisimmin mennä.

Yksi parhaimmista jutuista oli Christ Churchissa käyminen, joka on jokaisen Potter-fanin must paikka. Siellä siis kuvattiin muutamia kohtauksia Harry Potteriin ja on se kiva paikka muillekkin. Itse pidin Oxfordin arkkitehtuurista paljon ja ne kaikki käytävät ja sisäpihat olivat todella kauniita.

Kävimme myös esimerkiksi elokuvissa, joka kuului siis Fun Packkiin, kuten myös joessa soutaminen sekä luistelu. Noihin kahteen viimeiseen en kuitenkaan mennyt, koska ensinnäkin inhoan luistelemista ja olin kuullut muilta suomalaisilta, että koko jää oli melko sulaa ja vettä kaikkialla. Soutamisen aikana taas satoi kaatamalla ja ne jotka sinne menivät olivat aivan märkiä ja likaisia. Yksi ruotsalainenkin oli tippunut jokeen, joten oli ihan hyvä päätös olla menemättä, mutta oli siellä ollut ihan hauskaakin niiden mielestä jotka sinne menivät.

Meillä oli myös aikomus mennä Natural History museoon, mutta sinne päästessämme he sanoivat, että koska emme olleet ilmoittaneet ryhmän tulevan, emme pääse sisään. Liiderit sanoivatkin, että sinne voi joko mennä pienissä ryhmissä kerrallaan tai lähteä kaupungille. No, me päätimme mennä shoppailemaan koska päiviä ei ollut enää paljoa jäljellä, mutta sekin olisi ollut varmasti ihan mukava dinosauruksineen.

1 kommentti:

  1. Heei, iha semmosta haluisin kysyä kun ite olin tänä kesänä Torquayssa ja oli ihanat kolme viikkoa se on pakko sanoo, mutta tosta EFCELT-todistuksesta, että pystyykö sillä jotenkin jättämään lukiossa jonkun enkun kurssin pois? Näin olin lukevinani jostain, mutta en tiedä asiasta yhtään enempää:D

    VastaaPoista