2.12.2012

Lontoo (Torquayn matka)

Torquayn reissullamme vietimme 3 ensimmäistä päivää Lontoossa. Olimme vasta myöhään illalla perillä hotellissa Lontoon laitamilla. Jokaisessa huoneessa oli kolme henkilöä, minun huoneeseen tuli kaverini lisäksi yksi tyttö, johon olin tutustunut jo ennen reissua facebookissa.
Koko seuraavan päivän menimme ympäri Lontoota käyttäen metroa. Menimme lähes koko ajan isossa ryhmässä liidereitten perässä ja näimme lähes kaikki oleellisimmat nähtävyydet, kuten Big Benin, Buckingham Palacen, Trafalgar Squaren ynnä muita. Meillä oli aikaa shoppailla Oxford Streetillä vain 45 minuuttia, mutta näimme päivässä todella paljon. Illalla menimme vielä London Eyehen, kyytiin noustessamme oli vielä valoisaa, mutta kierroksen aikana oli tullut jo hämärää ja Lontoo näytti ihanalta illalla. Myös Madame Tussaudsissa kerkesimme käydä, mutta siellä oli niin hirveästi ihmisiä että menimme sen läpi melko nopeasti.







Kolmantena päivänä meillä oli edessämme noin 4 tunnin bussimatka kurssikohteeseemme, joten kävimme aamulla Lontoon toisella puolella Camdenissa shoppailemassa, koska edellinen päivä meni lähes kokonaan nähtävyyksien katseluun. Metromatkaan meni turhauttavan paljon aikaa, mutta kerkesimme me kuitenkin muutaman tunnin shoppailemaan, vaikka siellä olisi ollut niin paljon nähtävää.
































Tämä Lontoon reissu oli kuitenkin täydellinen ensimmäinen katsaus Lontooseen, koska koimme yhdessä päivässä todella paljon. Paikallinen liideri, joka oli meidän kanssaan, osasi onneksi hyvin Lontoon ja pääsimme nopeasti liikkumaan paikasta toiseen. Seuraavana päivänä tuntui jaloissa, että oli ainakin nähnyt Lontoon, kun jokaisella koski jalkoihin aivan hirveästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti