2.12.2012

Lontoo (Oxfordin matka)

Oxfordista ei kestä ajaa bussilla kuin reilu tunti Lontooseen, joten yhden pitkän Lontoo vierailun sijasta kävimme siellä kahdesti. Ensimmäinen kerta oli tarkoitettu nähtävyyksille, mutta näimme opastetusti vain Big Benin, London Eyen ja Trafalgar Squaren. Sen jälkeen saimme itse lähteä minne halusimme, joten kävimme katsomassa Buckingham Palacen sekä menimme sitten Oxford ja Regent Streetille, jossa näimme myös Harry Potterin Hamleys lelukaupan edessä.









Toisella kerralla emme menneetkään bussilla Lontooseen vaan matkustimme junalla. Menimme suoraan Paddingtonin asemalta Oxford Streetille ja olimme koko ajan sen läheisyydessä. Reissu oli viimeisellä viikolla, joten olimme jo kerenneet shoppailla Oxfordissa paljon, joten tuli ostettua vain vähän tavaraa.









Näillä reissuilla ei nähty läheskään yhtä paljoa Lontoota kuin Torquayn reissulla, koska emme esimerkiksi käyttäneet edes metroa ja opastettua kierrosta oli alle tunti. En ihmettelekkään, miksi ryhmäläiseni eivät pitäneet läheskään niin paljoa Lontoosta kuin ne, jotka olivat kanssani matkalla Torquayssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti